Aktiv projektledning, samordning och besiktning inom bygg, anläggning och installation.

Nu blir Helm en del av Iterio

Nu blir Helm en del av Iterio
6 december, 2023 Ann-Sofie

Efter många fartfyllda och framgångsrika år tillsammans med våra kunder tar Helm, Helm Project och Helm Connect nästa spännande steg mot framtiden. Vi är stolta och glada över att vår företagsgrupp nu förvärvas av konsultbolaget Iterio. Ett företag som, med liknande verksamhet, värderingar och företagskultur, är en perfekt partner för vår fortsatta resa framåt.

Helms företagsgrupp med Helm Project och Helm Connect blir nu en helintegrerad del av Iterios organisation och kommer därför framöver att arbeta under namnet Iterio. Vi ser fram emot att inom kort flytta till Iterios Stockholmskontor och att under ny hatt fortsätta att göra det som vi är bra på. Gärna tillsammans med er som redan anlitar oss på Helm!

För dig som är kund till oss kommer det mesta att vara sig likt. Samtliga medarbetare från Helm jobbar vidare med såväl befintliga som nya kunder och projekt inom Iterios organisation. Du kommer även upptäcka att Helm och Iterio kompletterar varandra och därigenom kan erbjuda en ännu större bredd av tjänster och spjutspetskompetens inom ännu fler områden. Vi ser fram emot att upptäcka möjligheterna tillsammans med dig!

Vi kommer inom kort att kontakta våra befintliga kunder med ytterligare information. Har du några frågor eller funderingar redan nu? Tveka inte att kontakta oss.

Michael Johansson, VD Helm Project,
michael.johansson@helm.se, 070-750 13 19

Joakim Magnusson, VD Helm Connect,
joakim.magnusson@helm.se, 073-389 07 10

Om Iterio
Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. Vi hjälper stora och små kunder i projektens alla skeden, från planering till genomförande. Vi erbjuder kunniga medarbetare inom projektledning, digital projekthantering, geoteknik, miljö, vattenbyggnad, trafik och ITS. Iterio har 125 anställda och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre och Umeå. Läs gärna mer på iterio.se.